Tomatbräserad kyckling med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Saftig kyckling som brynts hastigt och som sedan fått koka med tomatsåsen med vitt vin och rosmarin. Serveras med ungsrostade potatisar.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
små potatisar
1/2 kruka
färsk rosmarin
500 g
kycklinglårfilé
2
gula lökar
1 frp
krossade tomater
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)
Tack!