Tomatbrässerad kyckling med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Saftig kyckling som brynts hastigt och som sedan fått koka med tomatsåsen med vitt vin och rosmarin. Serveras med ungsrostade potatisar.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
små potatiar
1/2 kruka
färsk rosmarin
500 g
kycklinglårfilé
2
gula lökar
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.