Tomatbräserad kyckling med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (92)

(92)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Saftig kyckling som brynts hastigt och som sedan fått koka med tomatsåsen med vitt vin och rosmarin. Serveras med ungsrostade potatisar.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
små potatisar
1/2 kruka
färsk rosmarin
500 g
kycklinglårfilé
2
gula lökar
1 frp
krossade tomater
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (92)

(92)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter