Kyckling med saffran, sardeller och timjan

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
40min

En perfekt helgmiddag - ugnsrostade kycklingben med saffran, sardellcreme och timjan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
kycklingben
1 fpk
saffran
2
vitlöksklyftor finhackade
2 dl
vitt vin
några kvistar
färsk timjan
2 tsk
Sardellcrème eller 4 st Zeta Sardeller hackade, och 1 msk olja från sardellerna
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.