Kyckling med saffran, sardeller och timjan

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

40min 9 ingredienser

En perfekt helgmiddag – ugnsrostade kycklingben med saffran, sardellcreme och timjan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
kycklingben
1 fpk
saffran
2
vitlöksklyftor finhackade
2 dl
Matlagningsvin Vitt, eller torrt vitt vin
några kvistar
färsk timjan
2 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 4 st Zeta Sardeller hackade, och 1 msk olja från sardellerna
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis