Kyckling med saffran, sardeller och timjan

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En perfekt helgmiddag - ugnsrostade kycklingben med saffran, sardellcreme och timjan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
kycklingben
1 fpk
saffran
2
vitlöksklyftor finhackade
2 dl
Matlagningsvin Vitt, eller torrt vitt vin
några kvistar
färsk timjan
2 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 4 st Zeta Sardeller hackade, och 1 msk olja från sardellerna
salt
peppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!
Lämna ett svar till Peter Blomberg Avbryt svar