Kyckling med saffran, sardeller och timjan

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 9 ingredienser

En perfekt helgmiddag - ugnsrostade kycklingben med saffran, sardellcreme och timjan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
kycklingben
1 fpk
saffran
2
vitlöksklyftor finhackade
2 dl
Matlagningsvin Vitt, eller torrt vitt vin
några kvistar
färsk timjan
2 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 4 st Zeta Sardeller hackade, och 1 msk olja från sardellerna
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lämna ett svar till Peter Blomberg Avbryt svar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco