Risotto med stekt kyckling och gröna ärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
45min

Risotto con Pollo - Stekta kycklingklubbor och gröna ärtor sätter färg på denna goda risotto.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
varm kycklingbuljong, varm
2 dl
400 g
kyckling, ving, lår eller bröst
salt
peppar
1 dl
gröna ärtor, gärna små
Balsamvinägrett
2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.