Risotto med stekt kyckling och gröna ärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Risotto con Pollo - Stekta kycklingklubbor och gröna ärtor sätter färg på denna goda risotto.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 1 liter
varm kycklingbuljong, varm
400 g
kyckling, ving, lår eller bröst
salt
peppar
1 dl
gröna ärtor, gärna små
Balsamvinägrett
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Mark

När ska man tillsätta parmesan?

Emma Olsson

Hejsan Mark,
Parmesanosten tillsätter du efter att du haft i ärtorna. Vi har ändrat detta i receptet.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar