Risotto med stekt kyckling och gröna ärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
45min

Risotto con Pollo - Stekta kycklingklubbor och gröna ärtor sätter färg på denna goda risotto.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
varm kycklingbuljong, varm
2 dl
400 g
kyckling, ving, lår eller bröst
salt
peppar
1 dl
gröna ärtor, gärna små
Balsamvinägrett
2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.