Risotto med stekt kyckling och gröna ärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto con Pollo - Stekta kycklingklubbor och gröna ärtor sätter färg på denna goda risotto.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
schalottenlökar, finhackade
ca 1 liter
varm kycklingbuljong, varm
400 g
kyckling, ving, lår eller bröst
salt
peppar
1 dl
gröna ärtor, gärna små
Balsamvinägrett
salt
peppar

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!
Lämna ett svar till Sven-Erik Avbryt svar