Chilibräserad kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Chilibräserad kyckling - Pollo in potacchio, perfekt varmrätt att servera vid finare tillfällen. Enkel och god rätt med mycket smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
skivad gul lök
2
vitlöksklyftor
1 stor
kyckling, i 8 bitar
salt
peppar
2 msk
hackad chilipeppar eller
2 tsk
sambal oelek
2 tsk
hackad färsk rosmarin, eller ½ tsk torkad
1 msk
tomatpuré
5 dl
hönsbuljong

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)
Tack!