Chilibräserad kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Chilibräserad kyckling - Pollo in potacchio, perfekt varmrätt att servera vid finare tillfällen. Enkel och god rätt med mycket smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
skivad gul lök
2
vitlöksklyftor
1 stor
kyckling, i 8 bitar
salt
peppar
2 msk
hackad chilipeppar eller
2 tsk
sambal oelek
2 tsk
hackad färsk rosmarin, eller ½ tsk torkad
1 msk
tomatpuré
5 dl
hönsbuljong

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco