Chilibräserad kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Chilibräserad kyckling – Pollo in potacchio, perfekt varmrätt att servera vid finare tillfällen. Enkel och god rätt med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
skivad gul lök
2
vitlöksklyftor
1 stor
kyckling, i 8 bitar
salt
peppar
2 msk
hackad chilipeppar eller
2 tsk
sambal oelek
2 tsk
hackad färsk rosmarin, eller ½ tsk torkad
1 msk
tomatpuré
5 dl
hönsbuljong

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis