Citron och chilikyckling med ljummen sallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
30min

Kyckling i ugn med citron och chili som serveras med en ljummen och smakrik sallad med olika typer av bönor och gröna blad. En lite festligare vardagsmiddag.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingbröst, med skinnet kvar
2 msk
Olivolja Citron, till pensling
rivet skal från 1/2
citron
chiliflakes
svartpeppar efter behag
salt
Bönsallad
400 g
blandade Kidneybönor t.ex. Zeta Kidneybönor eller
100 g
haricots verts och
vaxbönor
1 dl
majskorn
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1/2
mellanstor röd chili, fint skivad
1 msk
ingefära, fint tärnad
50 gram
plockad blandad sallad och örter
svartpeppar efter behag
havssalt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.