Citron och chilikyckling med ljummen sallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kyckling i ugn med citron och chili som serveras med en ljummen och smakrik sallad med olika typer av bönor och gröna blad. En lite festligare vardagsmiddag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingbröst, med skinnet kvar
2 msk
Olivolja Citron, till pensling
1/2
citron, zest
chiliflakes
salt och svartpeppar efter behag
Bönsallad
1 frp
Kidneybönor eller
50 g
haricots verts
50 g
vaxbönor
1 dl
majskorn
1
tunt skivad vitlöksklyfta
1/2
mellanstor röd chili, fint skivad
1 msk
fint tärnad ingefära
50 gram
plockad blandsallad
nymalen svartpeppar
havssalt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!