
Kategori
Ost
Underkategori
Ricotta och Mascarpone – färskostar gjorda på komjölk
Kategorier
- > Förstasidan
- Boken om Fernando Di Luca
- Bönor laddar kroppen efter träning
- BreOliv
- Danmark
- En hållbar väg – Care of Di Luca
- Ett gott val för hela familjen – Zeta Maccaronetti
- Fernando! : mitt livs historia, mitt livs recept – Tävlingen är avslutad
- Gott att veta & matinspiration
- Grön middag med sköna bönor
- Italiensk pasta
- Kundforum – Ställ en fråga
- Låt bönan bli mer än tillbehör
- Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor
- Medelhavsost
- Min bästa pasta av Bo Hagström från Solens Mat
- Mina recept
- Nyhetsbrev
- Nystarta året grönt
- Oliiviöljy
- Olivolja
- Om medelhavsmat
- Om Zeta
- Över 50 år av goda smaker från Italien
- Pesto
- Pinsa
- Produkter från Zeta
- Recept Piadina
- Receptboken
- Sitemap
- Smart Vardagsmat
- Sök matrecept för medelhavsmat
- Sommarköket
- Sommartävling
- Sommartävling – tävlingen är avslutad
- Spaghetti
- Tävling – Mat med italienska smaker
- Testa dina kunskaper om fetaost!
- Undrar du över halloumi?
- Vad ska du laga till middag?
- Välj klokt, välj animal welfare.
- Vinn fin picknick-korg och Zeta produkter
- Zeta presskontakt
- Frågor och svar
Ricotta och Mascarpone – färskostar gjorda på komjölk
Mascarpone är en italiensk färskost som bland annat används i desserten Tiramisù. Mascarpone är ett mycket bra alternativ till creme fraiche och färskosten passar utmärkt om du vill ha en krämig pasta. Mascarpone är gjord på komjölk.
Ricotta är en grynig italiensk färskost som används främst i matlagning. Ricotta är gjord på vasslen från komjölk och har en lägre fetthalt jämfört med Mascarpone.