
Kategorier
- > Förstasidan
- Allt om olivolja
- Boken om Fernando Di Luca
- Bönor laddar kroppen efter träning
- BreOliv
- Danmark
- En hållbar väg – Care of Di Luca
- Ett gott val för hela familjen – Zeta Maccaronetti
- Fernando! : mitt livs historia, mitt livs recept – Tävlingen är avslutad
- Gott att veta & matinspiration
- Grön middag med sköna bönor
- Italiensk pasta
- Kundforum – Ställ en fråga
- Låt bönan bli mer än tillbehör
- Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor
- Medelhavsost
- Min bästa pasta av Bo Hagström från Solens Mat
- Mina recept
- Nyhetsbrev
- Nystarta året grönt
- Oliiviöljy
- Om Zeta
- Över 50 år av goda smaker från Italien
- Pesto
- Pinsa
- Produkter från Zeta
- Recept Piadina
- Receptboken
- Sitemap
- Smart Vardagsmat
- Sök matrecept för medelhavsmat
- Sommarköket
- Sommartävling
- Sommartävling – tävlingen är avslutad
- Spaghetti
- Tävling – Mat med italienska smaker
- Testa dina kunskaper om fetaost!
- Undrar du över halloumi?
- Vad ska du laga till middag?
- Välj klokt, välj animal welfare.
- Vinn fin picknick-korg och Zeta produkter
- Zeta presskontakt
- Frågor och svar
Halloumi – cypriotisk ost
Om du vill steka ost är det halloumi du ska använda. Halloumi är en cypriotisk ost tillverkad av ko-, får- och getmjölk. Grillad halloumi är perfekt som förrätt till alla grillkalas. Du kan steka eller grilla osten hel eller i skivor och njuta halloumin tillsammans med lite pressad citron. Om du vill grilla halloumin som hel bit, bryter du isär den i skåran och grillar de två bitarna. Därefter skivar du osten och serverar. Pröva också att ha halloumi naturell i sallad!
Halloumi – osten som ”tål” att stekas! Genom att koka ostmassan får halloumin sin unika karaktär och konsistens som gör att den tål att hettas upp utan att smälta.