
Kategori
Antipasti och röror
Underkategori
Marinerade grönsaker
Kategorier
- > Förstasidan
- Ät tillsammans – för hälsans skull!
- Boken om Fernando Di Luca
- Bönor laddar kroppen efter träning
- BreOliv
- Danmark
- Därför är medelhavsmat bra för kroppen
- En hållbar väg – Care of Di Luca
- Ett gott val för hela familjen – Zeta Maccaronetti
- Fernando! : mitt livs historia, mitt livs recept – Tävlingen är avslutad
- Gott att veta & matinspiration
- Grön middag med sköna bönor
- Italiensk pasta
- Kundforum – Ställ en fråga
- Låt bönan bli mer än tillbehör
- Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor
- Medelhavsost
- Min bästa pasta av Bo Hagström från Solens Mat
- Mina recept
- Nyhetsbrev
- Nyhetsbrev – avregistrering
- Nyhetsbrev – tack
- Nystarta året grönt
- Oliiviöljy
- Olivolja
- Om medelhavsmat
- Om Zeta
- Över 50 år av goda smaker från Italien
- Pesto
- Pinsa
- Produkter från Zeta
- Recept Piadina
- Receptboken
- Saknar du Zetas pasta?
- Samarbete med Hjärt-Lungfonden
- Sitemap
- Smart Vardagsmat
- Sök matrecept för medelhavsmat
- Sommarköket
- Sommartävling
- Sommartävling – tävlingen är avslutad
- Spaghetti
- Tävling – Mat med italienska smaker
- Testa dina kunskaper om fetaost!
- Undrar du över halloumi?
- Vad ska du laga till middag?
- Välj klokt, välj animal welfare.
- Vinn fin picknick-korg och Zeta produkter
- Zeta presskontakt
- Frågor och svar
Underkategorier
Marinerade grönsaker
Marinerade grönsaker – Kronärtskocka i örtmarinad och grillad paprika i kryddig olja. Smakfulla i en god sallad och även i tomatsås, grytor, gratänger och på pizza.
Marinerade grönsaker är ett gammalt sätt att konservera och därmed ta vara på hela skörden och förlänga möjligheten att kunna äta grönsaker. Genom att grilla och sedan marinera paprikan eller kronärtskockan, är det möjligt att servera smakrika marinerade grönsaker trots att sommaren sedan länge är över.