Recept antipasti på 10 minuter

Antipasti passar perfekt som enkel plockmat som inte kräver långa förberedelser. En blandning av goda antipasto, en sk Antipasti Misto, förbereder du på 10 minuter.

Bresaola med parmesan och nötter

Tunt skivad bresaola med grovt riven lagrad parmesan, rostade pinjenötter och rucolasallad. Enkel och ljuvlig förrätt!

(16)

Fikonmarmelad med hallonbalsamico

Hemmagjord sötsyrlig marmelad med fikon, muscovadosocker och hallonbalsamico. Perfekt att servera till ostbickan.

(2)

Italienska charkuterier

Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller som förrätt.

(29)

Charktallrik och småplock

Italienska delikatesser och charkuterier, det perfekta tilltugget. Enkelt att variera efter tycke och smak.

(12)

Filoncini med italiensk prosciutto

Klassiska italienska brödpinnar filoncini lindade med prosciutto. Enkelt att göra och passar perfekt som aptitretare.

(14)

Cocktailspett med minimozzarella och prosciutto

Cocktailspett med minimozzarella, lätt soltorkade körsbärstomater, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.

(137)

Prosciutto di Parma med parmesanost

Italiensk skinka, Prosciutto di Parma med långlagrad parmesanost. Perfekt som förrätt eller som småplock.

(26)

Topping med grillad paprika och tapenade

En snabblagad, vegetarisk topping som passar perfekt på crostini, på en bruschetta, i en grönsallad eller som tillbehör till en varmrätt.

(2)

Prosciuttolindad grissini

En knaprig smakupplevelse - perfekt som drinktilltugg.

(50)

Prosciutto- och parmesanrullar

Tilltugg med italiensk skinka och ost som är enkla och supergoda!

(8)

Pestogratinerade musslor på 5 minuter

Musslor som gratinerats med pesto är precis så gott som det låter. Servera dem gärna på en rykande varm pasta.

(8)

Mozzarellasallad med grillad paprika

Lyxig mozzarellasallad med med smakrika oliver och söt paprika.

(2)

Mascarponedipp på 3 sätt

Mascarponeröror med olika smaker, gott på crostini!

(13)

Laxcrostini med oliv- och kapristapenade

Små härliga munsbitar med lax och tapenade. Perfekt att servera på en buffé eller som tilltugg till fördrinken.

(10)

Caprese classico

Capresesallad med tomat, mozzarella och basilika. Ett klassiskt italienskt recept!

(6)

Burrata med nektariner och rucola

Krämig burrata med solmogna nektariner och kryddig ruccolasallad. En perfekt förrätt!

(7)

Tomatricotta på crostini

Crostini med smakrik röra av strimlade soltorkade tomater och ricotta.

(8)

Crostini med kronärtskocka och Scamorzaost

Läckra crostini med crème av kronärtskocka och rökt italiensk ost. Gott, enkelt och festligt!

(24)

Bresaola med citron och parmesan

En förrätt med lite guldkant på mindre än 5 minuter! Bresaola med citron och parmesan.

(28)

Salami och marinerade oliver

Fuet-salami med marinerade oliver och soltorkade tomater. Perfekta plockmaten till drinken!

(21)

Kikärtsröra med pesto

Snabb röra på kikärtor med smak av vitlök och basilika. God på crostini eller ett surdegsbröd.

(13)

Spett med kalamataoliver och minimozzarella

En oslagbar smakkombination av kalamataoliver och mozzarella. En perfekt aptitretare.

(44)

Crostini med tapenade eller crème

Crostini med tapenade eller creme passar lika bra till helgmyset i soffan som till vinet före maten.

(25)

Bönröra med oliver

En enkel och god bönröra med chilihetta. Perfekt till buffén eller grillmiddagen.

(16)

Ostbricka

Att servera en ostbricka passar alltid. Som avslutning på en god middag eller på buffébordet!

(18)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.