Ladda ner bild Spara Prosciuttolindad grissini Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (64) (64) RÖSTA PÅ RECEPTET (64) (64) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 5min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev En knaprig smakupplevelse - perfekt som drinktilltugg. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser 1 fpk Grissini Naturell 1 fpk Prosciutto di Parma Gör så här Linda skivor av en lufttorkad skinka, exempelvis Zeta Prosciutto di Parma, runt grissini. En knaprig smakupplevelse med mild sälta! Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (64) (64) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (64)
(64)