Bresaola med citron och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

5min 6 ingredienser

En förrätt med lite guldkant på mindre än 5 minuter! Bresaola med citron och parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 paket
Bresaola, ca 70 g
Zeta Olivolja Azienda Guerrieri Extra Vergine
citron eller
lime
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar