Ladda ner bild Spara Crostini med kronärtskocka och Scamorzaost Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (34) (34) RÖSTA PÅ RECEPTET (34) (34) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 10min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Läckra crostini med crème av kronärtskocka och rökt italiensk ost. Gott, enkelt och festligt! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 påse Crostini Naturella 1 Scarmorza 1 burk Crème av kronärtskockor bladpersilja, till servering Gör så här Skiva scamorzan i cirka en halv centimeter tunna skivor. Lägg en klick kronärtskockscreme och en skiva scamorza på en crostini. Garnera med lite bladpersilja. Njut! Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (34) (34) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (34)
(34)