Rödbetskräm med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
15min

Smakrik kräm med fetaost och rödbetor. Perfekt som ett härligt tillbehör eller som en del av buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rödbetskräm
2
kokta rödbetor
150 g
1
vitlöksklyfta
lite färsk rosmarin
Tunnbrödssticks
2 skivor
tunnbröd
flingsalt

Gör så här

Tips!

Rätten går bra att göra laktosfri genom att använda Zetas laktosfria fetaost.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.