Rödbetskräm med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik kräm med fetaost och rödbetor. Perfekt som ett härligt tillbehör eller som en del av buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rödbetskräm
2
kokta rödbetor
150 g
1
vitlöksklyfta
lite färsk rosmarin
Tunnbrödssticks
2 skivor
tunnbröd
flingsalt

Gör så här

Tips!

Rätten går bra att göra laktosfri genom att använda Zetas laktosfria fetaost.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp