Burrata med nektariner och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krämig burrata med solmogna nektariner och kryddig ruccolasallad. En perfekt förrätt!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
mogna nektariner
20 g
en handfull rucola
1-2
Burrata eller
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Burrata är en extra krämig mozzarella som flyter ut när man skär i den. Burrata är underbart lyxig som antipasto, i förrätt eller i varmrätt.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Tack!