Krispiga salamichips med Gorgonzola

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krispiga salamichips med Gorgonzola, honung och valnötter. Utmärkt att servera som drinktilltugg som du snabbt förbereder.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
20 - 30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
gorgonzola
30 st
valnötter
honung
färsk timjan

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
Tack!