Panzanella bruschetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

10min 14 ingredienser

Panzanella bruschetta är italienska grillade surdegsbröd som toppas med tomater, oliver, kapris, sardeller och parmesan. Passar på buffébordet eller som italiensk förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
bifftomat (gärna sorten oxhjärta)
1 burk
1 burk
1 burk
1 kruka
kruspersilja
1 kruka
basilika
1
vitlöksklyfta
1/2
citron
salt
peppar
4-5 skivor
surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Till detta recept funkar det mycket bra att använda gårdagens bröd som kan vara lite torrt, passar perfekt att steka upp.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...