Panzanella bruschetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)

Vad tycker du?

10min 14 ingredienser

Panzanella bruschetta är italienska grillade surdegsbröd som toppas med tomater, oliver, kapris, sardeller och parmesan. Passar på buffébordet eller som italiensk förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
bifftomat (gärna sorten oxhjärta)
1 burk
1 burk
1 burk
1 kruka
kruspersilja
1 kruka
basilika
1
vitlöksklyfta
1/2
citron
salt
peppar
4-5 skivor
surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Till detta recept funkar det mycket bra att använda gårdagens bröd som kan vara lite torrt, passar perfekt att steka upp.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis