Panzanella bruschetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
10min

Panzanella bruschetta är italienska grillade surdegsbröd som toppas med tomater, oliver, kapris, sardeller och parmesan. Passar på buffébordet eller som italiensk förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
bifftomat (gärna sorten oxhjärta)
1 burk
1 burk
1 burk
1 kruka
kruspersilja
1 kruka
basilika
1
vitlöksklyfta
1/2
citron
salt
peppar
4-5 skivor
surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Till detta recept funkar det mycket bra att använda gårdagens bröd som kan vara lite torrt, passar perfekt att steka upp.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.