Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.
150 g
750 ml
250 ml
360 g
140 g
100 ml
180 g
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Pasta tomatsås är klassiskt italienskt. Det kan gå snabbt och enkelt eller så låter du det tar timmar. Variera genom att smaksätta med olika kryddor och örter.
Mustig tonfiskpasta med klassiska italienska ingredienser som kapris, tomater och vitlök. Något man snabbt kan svänga ihop en vardagskväll.
(61)
Vegetarisk vardagspasta som passar hela familjen. Tomatsåsen får en mustig smak med paprika. Servera gärna kyckling eller linser till om du vill ha rätten lite matigare.
(91)
Pasta med mustig tomatsås med paprika, salami och svarta oliver. Snabbt och enkelt!
(109)
Pasta med en kall, frisk sås på tomater, basilika och vinägrett.
(14)
Pasta med tomatsås är en snabblagad middagsfavorit. Smält mozzarella blir till långa trådar.
(25)
Prosciutto crudo är en italiensk, lufttorkad skinka som passar utmärkt med rostade paprikor, olivolja, plommontomater och vitlök i en god pasta.
(29)
Pasta med fyllig tomatsås och lagrad parmesan. Perfekt vardagsrätt som är snabb och enkel att laga.
(77)
Pasta på argbiggans vis ska ha ett visst sting av chili. En klassisk italiensk pasta.
(319)
På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.
Kopierad