Tonfisksås med Linguine
Vad tycker du?
Tonfisksås med linguine med klassiska italienska ingredienser som kapris, tomater och vitlök. Något man snabbt kan svänga ihop en vardagskväll.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
12 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (129)
(129)Åsa
Yummy in my tummy, så gott det blev! Rekommenderas å det varmaste.😋🍝
Annakarin
Men åhhh!! När jag handlat allt enligt ingredienslistan så ser jag i själva tillagningen att den ska vara konserverade körbärstomater!! Jag har ju köpt en förpackning vanliga körsbärstomater när det står en förp. Varför inte skriva en burk konserverade i stället så man slipper bli frustrerad? 😒
pixie
Hej Annakarin.
Det gör inget. Jag hade bara ’normala’ lite vissna körsbärstomater hemma och ett par vanliga. Man kan skära dem i mindre bitar och lägga dem i stekpannan från början direkt efter löken och vitlöken och tomatpurén. Låter man tomatpurén att stekas med så ger det lite mer smak. Man kan anpassa kryddningen efter behov om man tycker att det behövs mer smak. Jag hade inte kapris hemma men såsen blev ganska god åndå. Enkel och snabb vardagsrätt.
Sophie Berlin
Hej Annakarin,
Vi är verkligen ledsna för detta, vi har nu ändrat i ingrediensförteckningen.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Rebecka
Jag tog på lite fetaost och hackade massa koriander och hade på. Blev så sjukt gott!!! 😋
Andjelka
Jättegott👌
Lennart
Gott! Jag kommer att laga denna rätt fler gånger👍
Peter
Mycket gott. +++++
Tomas
Super gott 5+
Eva Almskoug
Varför inte använda oljan som finns i burken, den har ju smak av tonfisken!
Använd den plus lite god olivolja. Mmm!
Emma Olsson
Hej Eva,
Det funkar också utmärkt! 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Eva Söderlindh
Så himla gott! Kan verkligen rekommenderas..