Tonfisksås med Linguine
Mustig tonfiskpasta med klassiska italienska ingredienser som kapris, tomater och vitlök. Något man snabbt kan svänga ihop en vardagskväll.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Mustig tonfiskpasta med klassiska italienska ingredienser som kapris, tomater och vitlök. Något man snabbt kan svänga ihop en vardagskväll.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minDjurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.
Läs mer om animal welfare
Eva Almskoug
Varför inte använda oljan som finns i burken, den har ju smak av tonfisken!
Använd den plus lite god olivolja. Mmm!
Emma Olsson
Hej Eva,
Det funkar också utmärkt! 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Eva Söderlindh
Så himla gott! Kan verkligen rekommenderas..