Glutenfri Strozzapreti med rostad tomatsås och burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

1tim 20 ingredienser

Den här pastan får sin goda smak genom att du ugnsrostar grönsakerna i ugnen innan du mixar ner dem till en krämig tomatsås. Ett bra sätt att väcka liv i grönsaker som börjar bli trötta. Toppa pastan med krämig, mild burrata för en härlig vardagsmåltid.

Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.

Ingredienser

2 st
morötter
1 st
gul lök
1/2 st
vitlök
3 st
tomater
2 st
spetspaprika
1 nypa
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 msk
torkad oregano
1/2 msk
torkad timjan
1 msk
torkad persilja
1 msk
torkad basilika
1 tsk
chiliflakes
1 tsk
fänkålsfrön
1/2 frp
1 tsk
honung
2 frp
1 kruka
färsk basilika

Gör så här

Tips!

Grönsakerna kan du variera beroende på vad som finns över i kylen. Den här rätten är ett perfekt sätt att rensa bland grönsakerna som börjar se lite tråkiga ut men fortfarande är väldigt goda.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...