Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Tärna auberginen och strö över saltet.

Låt dra i 20 minuter, pressa ur vätskan och skölj av i rinnande vatten; torka sedan tärningarna torra med hushållspapper.

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Fräs vitlöken försiktigt i olivoljan, tillsätt tomater och vatten och låt sjuda under lock i 10–15 minuter.

Stek auberginetärningarna i en egen panna med olivolja tills de får fin färg.

Blanda pastan med tomatsåsen, auberginen och hälften av ricottan.

Lägg upp på ett serveringsfat, smula resten av ricottan och strö över den ihop med basilikan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.