Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta pinjekärnorna i en torr och het stekpanna.

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Skölj och skala citronen men en potatisskalare utan att det vita kommer med.

Dela tomaterna, häll av oljan från den grillade paprikan.

Blanda den nykokta pastan med citronskal, oliver, tomat, persilja, timjan och paprika.

Salta och peppra.

Strössla över pinjekärnor vid serveringen.

Servera med hyvlad parmesanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.