Pasta Penne Rigate med italiensk, fyllig tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
30min

Klassisk vegetarisk pasta med tomatsås. Hemligheten med den goda såsen är att välja goda tomater och låta alla smakerna puttra ihop sig ordentligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400g
Zeta Mezze Penne Casa Di Luca
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
1 nypa
strösocker
salt
svartpeppar
Till servering
Parmigiano Reggiano 14 mån Zeta Parmigiano Reggiano

Gör så här

Tips!

”Hacka” tomaterna genom att sticka ner en sax i burken och klippa några gånger.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.