Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hacka löken fint, skala och skär moroten och selleristjälken i slantar.

Stek grönsakerna mjuka i olivolja.

Häll på tomater, krydda med socker och salt och rör om ordentligt.

Låt såsen puttra i cirka 20 – 30 minuter.

Smaka av.

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.

Skär mozzarellan i tärningar och blanda ner den tillsammans med pastan i tomatsåsen.

Rör om ordentligt och låt mozzarellan bli varm innan du serverar med finklippt basilika.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Om såsen börjar bli för tjock kan man hälla i några skedar av pastavattnet i såsen. Receptet passar utmärkt att laga tillsammans med barn. Se även matlagningsfilmen med Johanna Westman och få tipsen!
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.