Favoriter
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Grönkålschips
    • Pasta Carbonara
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Mina recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Site logo
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Maten & miljön
    • Medelhavsmat och träning
    • Vad är matsvinn?
    • Våra bästa tips för minskat matsvinn
    • Förvaring och märkning

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • Medelhavsmat och träning
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel
    • Medelhavsmat med smak av sommar

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Salamino Peperoni

    80 g

    Crostini Svartpeppar

    120 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Olivolja
    • Antipasti och röror
    • BreOliv
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • En hållbar väg – Care of Di Luca
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt
    • Så här lätt väljer du rätt olivolja

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgiftspolicy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Meny
Site logo
Meny
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Grönkålschips
    • Pasta Carbonara
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Mina recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Maten & miljön
    • Medelhavsmat och träning
    • Vad är matsvinn?
    • Våra bästa tips för minskat matsvinn
    • Förvaring och märkning

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • Medelhavsmat och träning
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel
    • Medelhavsmat med smak av sommar

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Salamino Peperoni

    80 g

    Crostini Svartpeppar

    120 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Olivolja
    • Antipasti och röror
    • BreOliv
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • En hållbar väg – Care of Di Luca
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt
    • Så här lätt väljer du rätt olivolja

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgiftspolicy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Site logo
    Favoriter
    Sidor
    Nyhetsbrev Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev
    • Nyhetsbrev
      • Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Buffémat – Hur mycket mat ska jag laga?
    • Dryckestips till buffén
    • Dryckestips till grillat
    • Marinadtips
    • Ekologisk olja
    • Ekologisk ost
    • Ekologisk vinäger
    • Ekologiska bönor
    • Ekologiska Oliver
    • Fettsammansättningen i olivolja och andra matoljor
    • Förvaring och hållbarhet av Fetaost
    • Kan man äta fetaost när man är gravid?
    • Tillverkning av Fetaost
    Meny
    • RECEPT

      Recept för medelhavsmat

      Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

      Populära recept

      • Grönkålschips
      • Pasta Carbonara
      • Risotto, grundrecept
      • Dubbelmarinerad fläskfilé
      • Fetaostbiffar

      Kategorier

      • Förrätt
      • Aperitivo och småplock
      • Bröd och bakverk
      • Buffé
      • Efterrätt
      • Frukost och brunch
      • Grilla
      • Marinad
      • Gryner
      • Julmat
      • Kräftskiva
      • Mackor och wraps
      • Pasta
      • Pizza
      • Risotto
      • Sallad
      • Sås och röror
      • Snabblagat
      • Soppa
      • Tillbehör
      • Varmrätt
      • Vinägrett och dressing
      • Vegetariskt

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Mina recept
    • Olivolja

      Zetas Olivolja

      Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

      Om olivolja

      • Fakta om olivolja
      • Grunden till en god olivolja
      • Klassificering av olivolja
      • Olivoljans hälsofördelar
      • Använda olivolja i köket
      • Olivolja i matlagning
      • Provsmakning av olivolja
      • BreOliv

      Olivoljeväljaren

      • Få hjälp att välja olivolja

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om medelhavsmat

      Om medelhavsmat

      Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

      Kunskap

      • Bönor och linser
      • Fetaost
      • Halloumi
      • Italienska smaksättare
      • Medelhavschark
      • Mozzarella och burrata
      • Parmesanost
      • Pasta
      • Risotto
      • Vinäger

      Hälsa & Hållbarhet

      • Maten & miljön
      • Medelhavsmat och träning
      • Vad är matsvinn?
      • Våra bästa tips för minskat matsvinn
      • Förvaring och märkning

      Tips & råd

      • Den italienska middagen
      • Italiensk buffé
      • Grilltips
      • Marinadtips
      • Medelhavsmat och träning
      • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel
      • Medelhavsmat med smak av sommar

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Produkter

      Produkter från Zeta

      Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

      Populära produkter

      Pinsa

      230 g

      Burrata

      275 g

      Extra jungfruolivolja Classico

      750 ml

      Visa fler...

      Nya produkter

      Mini Burrata 4x50g

      480 g

      Salamino Peperoni

      80 g

      Crostini Svartpeppar

      120 g

      Visa fler...

      Kategorier

      • Olivolja
      • Antipasti och röror
      • BreOliv
      • Bröd och italienska kex
      • Bönor och linser
      • Charkuterier
      • Kapris och sardeller
      • Matlagningsolja
      • Matlagningsvin
      • Oliver
      • Ost
      • Pasta
      • Pesto och pastasås
      • Risottoris
      • Tomater
      • Vinäger

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om Zeta

      Om Zeta

      Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

      OM ZETA

      • En hållbar väg – Care of Di Luca
      • Zetas historia
      • Möt familjen Di Luca
      • Företaget Di Luca & Di Luca AB
      • Di Luca Foodservice

      Nyheter & press

      • Press Room
      • Zeta presskontakt
      • Så här lätt väljer du rätt olivolja

      KONTAKTA OSS

      • Vanliga frågor och svar
      • Kundforum – Reklamation
      • Kontakta oss
      • Personuppgiftspolicy
      • Nyhetsbrev

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum

    Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev

    Vi är glada att du valt att prenumerera på vår nyhetsbrev. Vi ser fram emot att ge dig massor med härlig matinspiration och kunskap om medelhavsmat.

    Skapa en till prenumeration

    Lär dig mer

    Aperitivo

    Saknar du Zetas pasta?

    Våra samarbeten

    Samarbete med Hjärt-Lungfonden

    Relaterade recept

    Tomat och mozzarellasallad med vinägrett

    Tomat, mozzarella, rödlök och basilika som marineras tillsammans i en vinägrett. En variant på en klassisk italiensk Caprese.

    (42)

    (42)
    20min

    Tomatsalsa med koriander

    Kryddig och fräsch tomatsalsa med koriander, lime och chili.

    (116)

    (116)
    30min

    Vinägerinkokt lax

    Inkokt lax med dill och vinäger. Perfekt bjudrätt på buffén.

    (78)

    (78)
    45min

    Rostade vaxbönor med mandel

    Ugnsrostade vaxbönor med flingsalt och krispiga mandelflarn. Passar utmärkt som tillbehör till kött, kyckling och fisk eller som ett lättare tilltugg.

    (62)

    (62)
    30min

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Följ oss i sociala medier!

    Facebook logo Facebook Instagram logo Instagram
    • HemZeta logo
    • Nyhetsbrev
    • Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev
      • Recept
        • Alla recept
        • Sommar
        • Klassiska italienska rätter
        • Antipasti och Småplock
        • Buffé
        • Pasta
        • Varmrätt
        • Tillbehör
        • Vegetariskt
        • Vardag
        • Snabblagat
        • Vinäger
      • Olivolja
        • Allt om olivolja
        • Klassificering av olivolja
        • Olivoljans hälsofördelar
        • Använda olivolja i köket
        • Grunden till en god olivolja
      • Om medelhavsmat
        • Den italienska middagen
        • Medelhavsmat och träning
        • Antipasti
        • Bönor och linser
        • Parmesanost – Parmigiano Reggiano
        • Buffé – planera & laga
      • Produkter från Zeta
        • Alla Zetas produkter
        • Olivolja
        • Vinäger
      • Om Zeta
        • Fråga oss
        • Kundforum – Reklamation
        • Kontakta oss
        • Nyhetsbrev
        • Personuppgiftspolicy
        • Sitemap
        • En hållbar väg – Care of Di Luca
    Zeta

    Från en familj där mat är kärlek.

    På Zeta är vi passionerat förälskade i medelhavsköket. Alla stora smaker ur enkla råvaror som länge prövats av både tradition och vardagsliv. Smaker som kommit för att stanna.

    Cookieinställningar

    Dela recept

    Dela på Pinterest Dela på Facebook Dela via e-post

    Kopierad