Caponata med aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
40min

Caponata är en siciliansk tomat- och grönsaksröra med aubergine som gärna serveras ljummen. Passar bra som tillbehör till kyckling, kött eller som egen vegetarisk rätt.

Ingredienser

6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor aubergine
1 msk
salt
1
gul lök, finhackad
2
blekselleristjälkar, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 msk
socker
2 msk
pinjenötter
salt
nymalen svartpeppar
1
kruka basilika
1
knippe bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.