Caponata med aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

40min 17 ingredienser

Caponata med aubergine är en siciliansk tomat- och grönsaksröra som gärna serveras ljummen. Passar bra som tillbehör till kyckling, kött eller som egen vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor aubergine
1 msk
salt
1
finhackad gul lök
2
finhackade blekselleristjälkar
3
vitlöksklyftor
1 msk
socker
1 frp
konserverade körsbärstomater
1 dl
svarta oliver
2 msk
pinjenötter
salt
nymalen svartpeppar
1
kruka basilika
1
knippe bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Don Martin

Mycket gott, lätt att improvisera vidare på.

Louise

Väldigt god när den får stå och dra till sig.

Emelie

Receptet är förvirrande. I ingredienslistan står det ”1 förpackning körsbärstomater”, men i instruktionen står det 1 förpackning konserverade körsbärstomater! I ingredienslistan står det 1 finhackad vitlöksklyfta, men i instruktionen står det flera hela vitlöksklyftor. Vad gäller?

Anna Mellberg

Hej Emelie! Jag förstår det, jag har nu återställt receptet och förtydligat det. Ledsen över förvirringen och tack för att du hörde av dig så att vi kan åtgärda. Lycka till i köket. Hälsningar Anna på Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis