Caponata med aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
40min

Caponata är en siciliansk tomat- och grönsaksröra med aubergine som gärna serveras ljummen. Passar bra som tillbehör till kyckling, kött eller som egen vegetarisk rätt.

Ingredienser

6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor aubergine
1 msk
salt
1
gul lök, finhackad
2
blekselleristjälkar, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 msk
socker
2 msk
pinjenötter
salt
nymalen svartpeppar
1
kruka basilika
1
knippe bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.