Caponata med aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Caponata med aubergine är en siciliansk tomat- och grönsaksröra som gärna serveras ljummen. Passar bra som tillbehör till kyckling, kött eller som egen vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor aubergine
1 msk
salt
1
finhackad gul lök
2
finhackade blekselleristjälkar
1
finhackade vitlöksklyfta
1 msk
socker
1 frp
körsbärstomater
2 msk
pinjenötter
salt
nymalen svartpeppar
1
kruka basilika
1
knippe bladpersilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!