Ljumma vita bönor med parmesan
Vita bönor smaksatta med parmesan, vitt vin, persilja & citron i buljong. God som varmt tillbehör eller som vegetarisk egenrätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vita bönor smaksatta med parmesan, vitt vin, persilja & citron i buljong. God som varmt tillbehör eller som vegetarisk egenrätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minZeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.
Läs mer om animal welfare
Katarina
Jättegott! Hade varken persilja eller citron hemma men det blev gott ändå.
Lisa
Lagat denna goda rätt i många år! Skippar dock citronen. Ibland har jag vitlöksfräst grönkål på toppen.
Mona
Såå gott!
Caroline Rahm
Har tillrätt denna rätt under några år, hittade den i ett ZETA häfte. Rätten är väldigt god istället för risotto, som förvisso även det är riktigt gott.
Caroline
John
Riktigt gott. Riktigt bra kombination av smaker. Absolut rekommendera. Använd ett bra vin.
Carina
Kan du rekommendera ett bra vin till detta?
Tack
Kristin
Tyvärr inte alls gott, vinet gjorde att buljongen kändes sur och lite besk/bitter. Bönorna, osten och persiljan var fint tillsammans men buljongen förstörde allt.
Emma Olsson
Hej Kristin,
Tack för att du hörde av dig! Tråkigt att du upplevde att receptet inte var gott. Jag ska skicka detta vidare till vår receptansvarige som får se över receptet 🙂
Hälsningar
Emma
Jenny
Receipt till tisdag