Grundrecept fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

6 ingredienser

En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Tips!

Du kan förvara fagiolatosåsen flera dagar i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Anja

Hej!
Låter jättegott. (Har precis gjort tapenade på svarta oliver.) Vad mer kan jag använda fagiolatosås än de du nämner ovan? Gärna lite tips, tack 🙂

Joseph G

Vad ska jag göra efter steg 5?

Emma Olsson

Hej Joseph,
Det finns inga fler steg efter steg fem, utan då är fagiolatosåsen klar 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta