Grundrecept fagiolatosås
Vad tycker du?
En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (4)
(4)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Anja
Hej!
Låter jättegott. (Har precis gjort tapenade på svarta oliver.) Vad mer kan jag använda fagiolatosås än de du nämner ovan? Gärna lite tips, tack 🙂
Emma Olsson
Hej Anja,
Vad roligt att du tycker om receptet 🙂 Vi har ett annat recept med fagiolatasås till kalvstek. Klicka på länken för att komma till receptet: https://www.zeta.nu/recept/vitello-tonnato-2/
Hälsningar, Emma från Zeta
Joseph G
Vad ska jag göra efter steg 5?
Emma Olsson
Hej Joseph,
Det finns inga fler steg efter steg fem, utan då är fagiolatosåsen klar 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta