Grundrecept fagiolatosås
En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.
En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minZeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.
Läs mer om animal welfare
Anja
Hej!
Låter jättegott. (Har precis gjort tapenade på svarta oliver.) Vad mer kan jag använda fagiolatosås än de du nämner ovan? Gärna lite tips, tack 🙂
Emma Olsson
Hej Anja,
Vad roligt att du tycker om receptet 🙂 Vi har ett annat recept med fagiolatasås till kalvstek. Klicka på länken för att komma till receptet: https://www.zeta.nu/recept/vitello-tonnato-2/
Hälsningar, Emma från Zeta
Joseph G
Vad ska jag göra efter steg 5?
Emma Olsson
Hej Joseph,
Det finns inga fler steg efter steg fem, utan då är fagiolatosåsen klar 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta