Grundrecept fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Tips!

Du kan förvara fagiolatosåsen flera dagar i kylskåp.

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!