Grundrecept fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

6 ingredienser

En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Tips!

Du kan förvara fagiolatosåsen flera dagar i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Joseph G Avbryt svar

Anja

Hej!
Låter jättegott. (Har precis gjort tapenade på svarta oliver.) Vad mer kan jag använda fagiolatosås än de du nämner ovan? Gärna lite tips, tack 🙂

Joseph G

Vad ska jag göra efter steg 5?

Emma Olsson

Hej Joseph,
Det finns inga fler steg efter steg fem, utan då är fagiolatosåsen klar 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta