Frukt

Italiensk Gino med mascarponekräm

Italiensk gino med färska fikon, persika och jordgubbar med söt mascarponekräm. Perfekt att servera som avslutning på middagen eller istället för tårta på kalaset.

(27)

Rosémarinerade bär med mascarponekräm

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

(39)

Marinerade frukter och bär med mangosås

Låt frukt och bär marinera i mangosåsen - ge salladen en extra fyllig smak

(5)

Fruktsallad med mangosås

Mangosåsen ger fruktsalladen en extra frisk och söt smak.

(13)

Mangosemifreddo

Semifreddo är en klassisk italiensk dessert som betyder "halvfrusen" och liknar glass.

(12)

Marinerade jordgubbar i balsamvinäger

Söta jordgubbar tillsammans med härligt syrlig balsamvinäger skapar en smaksensation till efterrätten!

(59)

Chokladkräm med vaniljplommon

En enkel dessert med choklad som du kan förbereda dagen innan. Variera servering med frukt och bär efter säsong.

(53)

Fruktsallad med mascarpone & rostade nötter

Fruktsallad med sötsyrlig mascarponekräm och rostad nötblandning. En enkel och fräsch efterrätt som kan anpassas efter säsong.

(15)

Italienska jordgubbar

Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och mynta.

(3)

Gorgonzolamousse med fikon

Mousse av gorgonzola med sötma av bakade och marinerade fikon är den perfekta avslutningen på middagen. Ost och dessert i ett.

(6)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.