Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.
150 g
750 ml
250 ml
360 g
140 g
100 ml
180 g
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Italiensk gino med färska fikon, persika och jordgubbar med söt mascarponekräm. Perfekt att servera som avslutning på middagen eller istället för tårta på kalaset.
(49)
Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.
(66)
Låt frukt och bär marinera i mangosåsen - ge salladen en extra fyllig smak
(8)
Mangosåsen ger fruktsalladen en extra frisk och söt smak.
(18)
Semifreddo är en klassisk italiensk dessert som betyder "halvfrusen" och liknar glass.
(17)
Söta jordgubbar tillsammans med härligt syrlig balsamvinäger skapar en smaksensation till efterrätten!
(74)
En enkel dessert med choklad som du kan förbereda dagen innan. Variera servering med frukt och bär efter säsong.
(56)
Fruktsallad med sötsyrlig mascarponekräm och rostad nötblandning. En enkel och fräsch efterrätt som kan anpassas efter säsong.
(34)
Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och mynta.
(11)
Mousse av gorgonzola med sötma av bakade och marinerade fikon är den perfekta avslutningen på middagen. Ost och dessert i ett.
På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.
Kopierad