Marinerade jordgubbar i balsamvinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)

Vad tycker du?

20min 5 ingredienser

Söta jordgubbar tillsammans med härligt syrlig balsamvinäger skapar en smaksensation till efterrätten!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liter
färska jordgubbar, klyftade
4 msk
florsocker
1 liter
vaniljglass
1 påse
Colussi Cantuccini Mandel, Mandelskorpor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter