Recept från Zeta. marinerade_jordgbbar_i_balsamvinager

Marinerade jordgubbar i balsamvinäger

Söta jordgubbar tillsammans med härligt syrlig balsamvinäger skapar en smaksensation till efterrätten!

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 liter färska jordgubbar, klyftade
  • 4 msk Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
  • 4 msk florsocker
  • 1 liter vaniljglass
  • 1 påse Colussi Cantuccini Mandel, Mandelskorpor
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rör ihop balsamvinäger och florsocker så att sockret löser sig.

Häll såsen över de klyftade jordgubbarna och rör om försiktigt.

Låt dra i fem minuter.

Pudra med lite florsocker och servera tillsammans med en kula vaniljglass och några smulade mandelskorpor.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.