Mangosemifreddo

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
5tim 45min

Semifreddo är en klassisk italiensk dessert som betyder "halvfrusen" och liknar glass.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2
gelantinblad
3/4 dl
socker
1 st
äggvita
1 tsk
citronsaft
1/2 burk
1 burk
mangopuré (för barn), ca 125 g
1 st
vaniljstång, skuren på längden
Marinad
2 msk
strösocker
1
färsk mango, skuren i 2,5 cm kuber
2 dl
blandade färska eller frysta bär

Gör så här

Tips!

Fruktbalsamico – fruktig, söt och syrlig! Utmärkt i en vinägrett över fruktsalladen eller över en sallad med stekt halloumi.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.