Marinerade frukter och bär med mangosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Låt frukt och bär marinera i mangosåsen - ge salladen en extra fyllig smak

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12-16
jordgubbar i bitar
1/2 liter
sorbet t.ex. apelsin
2
kiwifrukter i mindre bitar
Fruktsås
2 msk
florsocker

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!