Italiensk Gino med mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

25min 5 ingredienser

Italiensk gino med färska fikon, persika och jordgubbar med söt mascarponekräm. Perfekt att servera som avslutning på middagen eller istället för tårta på kalaset.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
4
färska fikon
2
nektariner eller persikor
100 g
vit choklad
1-2 msk
färsk mynta
Marcarponekräm
1
citron, finrivet skal
1 msk
pressad citron
2 msk
florsocker

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis