Italiensk Gino med mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

25min 5 ingredienser

Italiensk gino med färska fikon, persika och jordgubbar med söt mascarponekräm. Perfekt att servera som avslutning på middagen eller istället för tårta på kalaset.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
4
färska fikon
2
nektariner eller persikor
100 g
vit choklad
1-2 msk
färsk mynta
Marcarponekräm
1
citron, finrivet skal
1 msk
pressad citron
2 msk
florsocker

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer