Italienska jordgubbar

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
40min

Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och mynta.

Ingredienser

1 liter
jordgubbar
2 msk
flytande honung
1/2 kruka
mynta bladen

Gör så här

Tips!

Servera gärna jordgubbarna som de är eller med en klick mascarpone med riven citronskal.

Tips!

Zetas Casa Di Luca vit balsamvinäger är en sötsyrlig vinäger som förhöjer söttman i jorgubbarna och ger denna efterrätt en fräschör.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.