Marinerade jordgubbar

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och färsk mynta. De färska örterna tillför härlig fräschör och sötsyrlig vinäger förhöjer sötman i jordgubbarna. Perfekt efterrätt att servera i sommar.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liter
jordgubbar
2 msk
flytande honung
1/2 kruka
mynta bladen

Gör så här

Tips!

Servera gärna jordgubbarna med en klick mascarpone med rivet citronskal.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

margaretha

Kan man ta glass till

Anna Mellberg

Det går alldeles utmärkt! Glad midsommar önskar vännerna på Zeta

Mårten Åkesson

Vilken höjdare! Smaker kom från alla möjliga håll och blev en härlig ny smakrik kombination!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco