Italienska jordgubbar

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
40min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och mynta.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

1 liter
jordgubbar
2 msk
flytande honung
1/2 kruka
mynta bladen

Gör så här

Tips!

Servera gärna jordgubbarna som de är eller med en klick mascarpone med riven citronskal.

Tips!

Zetas Casa Di Luca vit balsamvinäger är en sötsyrlig vinäger som förhöjer söttman i jorgubbarna och ger denna efterrätt en fräschör.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.