Italienska jordgubbar

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
40min

Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och mynta.

Ingredienser

1 liter
jordgubbar
2 msk
flytande honung
1/2 kruka
mynta bladen

Gör så här

Tips!

Servera gärna jordgubbarna som de är eller med en klick mascarpone med riven citronskal.

Tips!

Zetas Casa Di Luca vit balsamvinäger är en sötsyrlig vinäger som förhöjer söttman i jorgubbarna och ger denna efterrätt en fräschör.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.