Marinerade jordgubbar
Vad tycker du?
Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och färsk mynta. De färska örterna tillför härlig fräschör och sötsyrlig vinäger förhöjer sötman i jordgubbarna. Perfekt efterrätt att servera i sommar.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Servera gärna jordgubbarna med en klick mascarpone med rivet citronskal.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (40)
(40)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
margaretha
Kan man ta glass till
Anna Mellberg
Det går alldeles utmärkt! Glad midsommar önskar vännerna på Zeta
Martina
Kan man förbereda dagen innan?
Anna Mellberg
Hej Martina! Godast blir det om man äter dem samma dag, jordgubbarna förlorar framförallt i spänst om de ligger för länge i marinaden- men smaken är fortsatt fin. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
Mårten Åkesson
Vilken höjdare! Smaker kom från alla möjliga håll och blev en härlig ny smakrik kombination!