Rosémarinerade bär med mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
20min

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
250 g
blåbär
1
äggula
3 msk
florsocker
1
äggvita
1 burk
Mascarpone, 250 g
1 msk
saft av citron, pressad
1/2 tsk
vaniljpulver
1
citron, det finrivna yttersta

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.