Recept från Zeta. Marinerade bär med mascarponekräm

Rosébalsammarinerade bär med mascarponekräm

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rensa och skiva jordgubbarna.

Blanda dem med de andra bären samt vinägern.

Vispa äggula och florsocker för sig och äggvitan till ett hårt skum för sig.

Vispa i mascarpone, citronsaften och det finrivna citron skalet i äggulesmeten tillsammans med vaniljpulvret.

Vänd ner äggvitan och rör till en jämn kräm.

Spritsa eller skeda krämen i botten på portionsglas eller skålar.

Toppa med marinerade bär.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.