Rosémarinerade bär med mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
250 g
blåbär
1
äggula
3 msk
florsocker
1
äggvita
1 burk
Mascarpone, 250 g
1 msk
saft av citron, pressad
1/2 tsk
vaniljpulver
1
citron, det finrivna yttersta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Ulf Gustavsson

Mycket gott och somrigt!

Enkelt och tydligt recept!!

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis