Rosémarinerade bär med mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
250 g
blåbär
1
äggula
3 msk
florsocker
1
äggvita
1 burk
Mascarpone, 250 g
1 msk
saft av citron, pressad
1/2 tsk
vaniljpulver
1
citron, det finrivna yttersta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja