Rosémarinerade bär med mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
250 g
blåbär
1
äggula
3 msk
florsocker
1
äggvita
1 burk
1 msk
saft av citron, pressad
1/2 tsk
vaniljpulver
1
citron, det finrivna yttersta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Ulf Gustavsson Avbryt svar

Ulf Gustavsson

Mycket gott och somrigt!

Enkelt och tydligt recept!!