Fruktsallad med mascarpone & rostade nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
15min

Fruktsallad med sötsyrlig mascarponekräm och rostad nötblandning. En enkel och fräsch efterrätt som kan anpassas efter säsong.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
blandad frukt, t.ex. apelsin, jordgubbar, vattenmelon och druvor
100 g
nötter, t.ex. valnötskärnor, cashewnötter och pinjenötter
Mascarponekräm
1 burk
1 dl
creme fraiche
1
citron
1 msk
florsocker

Gör så här

Tips!

Mascarpone är en italiensk färskost, mjuk och fyllig. Smaken är mild, härligt gräddig med en mycket lätt, fin syrlighet. Passar utmärkt till efterrätter som denna fruktsallad.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.