Fruktsallad med mascarpone & rostade nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fruktsallad med sötsyrlig mascarponekräm och rostad nötblandning. En enkel och fräsch efterrätt som kan anpassas efter säsong.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
blandad frukt, t.ex. apelsin, jordgubbar, vattenmelon och druvor
100 g
nötter, t.ex. valnötskärnor, cashewnötter och pinjenötter
Mascarponekräm
1 burk
1 dl
creme fraiche
1
citron
1 msk
florsocker

Gör så här

Tips!

Mascarpone är en italiensk färskost, mjuk och fyllig. Smaken är mild, härligt gräddig med en mycket lätt, fin syrlighet. Passar utmärkt till efterrätter som denna fruktsallad.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Tack!