Fruktsallad med mascarpone & rostade nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (110)

(110)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 2 ingredienser

Fruktsallad med sötsyrlig mascarponekräm och rostad nötblandning. En enkel och fräsch efterrätt som kan anpassas efter säsong.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
blandad frukt, t.ex. apelsin, jordgubbar, vattenmelon och druvor
100 g
nötter, t.ex. valnötskärnor, cashewnötter och pinjenötter
Mascarponekräm
1 burk
1 dl
creme fraiche
1
citron
1 msk
florsocker

Gör så här

Tips!

Mascarpone är en italiensk färskost, mjuk och fyllig. Smaken är mild, härligt gräddig med en mycket lätt, fin syrlighet. Passar utmärkt till efterrätter som denna fruktsallad.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (110)

(110)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...