
Kategori
Gryner och ris av baljväxter
Kategorier
- > Förstasidan
- Allt om olivolja
- Boken om Fernando Di Luca
- Bönor laddar kroppen efter träning
- BreOliv
- Danmark
- En 50-årig smakresa
- En hållbar väg – Care of Di Luca
- Ett gott val för hela familjen – Zeta Maccaronetti
- Fernando! : mitt livs historia, mitt livs recept – Tävlingen är avslutad
- Gott att veta & matinspiration
- Grön middag med sköna bönor
- Italiensk pasta
- Kundforum – Ställ en fråga
- Låt bönan bli mer än tillbehör
- Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor
- Medelhavsost
- Min bästa pasta av Bo Hagström från Solens Mat
- Mina recept
- Nyhetsbrev
- Nystarta året grönt
- Oliiviöljy
- Om Zeta
- På gång
- Produkter från Zeta
- Recept Piadina
- Receptboken
- Sitemap
- Sök matrecept för medelhavsmat
- Sommarköket
- Sommartävling
- Sommartävling – tävlingen är avslutad
- Spaghetti
- Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg
- Testa dina kunskaper i italienska smaker!
- Testa dina kunskaper i pasta!
- Testa dina kunskaper om fetaost!
- Undrar du över halloumi?
- Vad ska du laga till middag?
- Välj klokt, välj animal welfare.
- Vinn fin picknick-korg och Zeta produkter
- Zeta presskontakt
- Frågor och svar
Gryner och ris av baljväxter
La Cucina Originale är vår serie blandningar av traditionella sädesslag, ärtor och linser. Genom vår unika beredningsmetod får de kortare koktid samtidigt som både näringsämnen och det härliga tuggmotståndet bevaras. Resultatet är god och rejäl mat som varit bas i medelhavskosten under tusentals år. Ris av baljväxter finns i tre olika varianter; Ris av gröna ärtor & röda linser, ris av kikärtor och ris av röda linser, kikärtor och gröna ärtor.