Ugnsrostade rödbetor med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (619)

(619)

RÖSTA PÅ RECEPTET (619)

(619)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fetaostens sälta och rödbetornas sötma i en härlig smakkombination.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
rödbetor, skalade
1/3 kruka
timjan, färsk
3
vitlöksklyftor, krossade
salt
svartpeppar, nymalen
1/2 dl
rostade pumpakärnor

Gör så här

Tips!

Hittar man gul- och polkabetor kan man rosta dem och få en vacker färggrann rätt!

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (619)

(619)
Tack!

Charlotte

Tänkte göra detta på ett julbord, kan man förbereda denna rätt några timmar innan den skall ätas?

Emma Olsson

Hej Charlotte,
Absolut kan du göra detta recept i förväg, men att du värmer på röran innan servering så att fetaosten får smälta en del. Då blir den extra god.
Hälsningar
Emma från Zeta