Ugnsrostade rödbetor med fetaost
Vad tycker du?
Fetaostens sälta och rödbetornas sötma i en härlig smakkombination.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Hittar man gul- och polkabetor kan man rosta dem och få en vacker färggrann rätt!
6 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (673)
(673)Carin
Och vad är det gröna på bilden? Bönor? Kapris?
Lena
Pumpanärnor
Emma Olsson
Hejsan Carin,
Tack för att du uppmärksammade detta, vi har nu ändrat receptet. Det är rostade pumpakärnor som du adderar tillsammans med fetaosten.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Charlotte
Tänkte göra detta på ett julbord, kan man förbereda denna rätt några timmar innan den skall ätas?
Emma Olsson
Hej Charlotte,
Absolut kan du göra detta recept i förväg, men att du värmer på röran innan servering så att fetaosten får smälta en del. Då blir den extra god.
Hälsningar
Emma från Zeta