Ugnsrostade rödbetor med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (499)

(499)
45min

Fetaostens sälta och rödbetornas sötma i en härlig smakkombination.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
rödbetor, skalade
1/3 kruka
timjan, färsk
3
vitlöksklyftor, krossade
salt
svartpeppar, nymalen
1 förpackning
smulad Feta från ön Lesvos, á 150 g

Gör så här

Tips!

Hittar man gul- och polkabetor kan man rosta dem och få en vacker färggrann rätt!

Kommentera

Charlotte

Tänkte göra detta på ett julbord, kan man förbereda denna rätt några timmar innan den skall ätas?

Emma Olsson

Hej Charlotte,
Absolut kan du göra detta recept i förväg, men att du värmer på röran innan servering så att fetaosten får smälta en del. Då blir den extra god.
Hälsningar
Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.