Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (560)

(560)

RÖSTA PÅ RECEPTET (560)

(560)

Vad tycker du?

20min

Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 knippe
grön sparris
flingsalt
nymalen svartpeppar nymalen
Vinägrett
Till servering

Gör så här

9 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (560)

(560)
Tack!
Lämna ett svar till Olivia Avbryt svar

Hasse

Jag hittar inget recept! Bara ingredienser från Zeta…

Tryck på ”Gör så här…”

Tryck på ”Gör så här…”

Sophie Berlin

Hej Hasse,
Under rubriken ”Gör så här” hittar du tillvägagångssätt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Emma Olsson

Hejsan Hasse,
Jag misstänker att du kollar på receptet via mobilen? Vi har två flikar som du väljer mellan ”ingredienser” samt ”Gör så här”. Du kan enkelt gå mellan dessa flikar för att slippa scrolla.
Hälsningar, vännerna på Zeta

bengt söderman

Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan, Blev så gott! Jätttebra tips på stekt sparris, tack Zeta för det.

Recept från kategorier