Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (587)

(587)

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser

Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 knippe
grön sparris
flingsalt
nymalen svartpeppar nymalen
Vinägrett
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (587)

(587)

Vad tyckte du om receptet?

9 kommentarer

Rolf Andersson

Ett recept där Markus har varit involverad i, ÄR ALDRIG FEL!!

Hasse

Jag hittar inget recept! Bara ingredienser från Zeta…

Tryck på ”Gör så här…”

Tryck på ”Gör så här…”

Sophie Berlin

Hej Hasse,
Under rubriken ”Gör så här” hittar du tillvägagångssätt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Emma Olsson

Hejsan Hasse,
Jag misstänker att du kollar på receptet via mobilen? Vi har två flikar som du väljer mellan ”ingredienser” samt ”Gör så här”. Du kan enkelt gå mellan dessa flikar för att slippa scrolla.
Hälsningar, vännerna på Zeta

bengt söderman

Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan, Blev så gott! Jätttebra tips på stekt sparris, tack Zeta för det.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar