Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (567)

(567)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser

Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 knippe
grön sparris
flingsalt
nymalen svartpeppar nymalen
Vinägrett
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (567)

(567)

Vad tycker du?

9 kommentarer

Hasse

Jag hittar inget recept! Bara ingredienser från Zeta…

Tryck på ”Gör så här…”

Tryck på ”Gör så här…”

Sophie Berlin

Hej Hasse,
Under rubriken ”Gör så här” hittar du tillvägagångssätt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Emma Olsson

Hejsan Hasse,
Jag misstänker att du kollar på receptet via mobilen? Vi har två flikar som du väljer mellan ”ingredienser” samt ”Gör så här”. Du kan enkelt gå mellan dessa flikar för att slippa scrolla.
Hälsningar, vännerna på Zeta

bengt söderman

Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan, Blev så gott! Jätttebra tips på stekt sparris, tack Zeta för det.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco