Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (539)

(539)

RÖSTA PÅ RECEPTET (539)

(539)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 knippe
grön sparris (450g)
havssalt
2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
lite
svartpeppar nymalen
Zeta Grana Padano D.O.P. 20 månader hyvlad

Gör så här

8 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (539)

(539)
Tack!

Hasse

Jag hittar inget recept! Bara ingredienser från Zeta…

Tryck på ”Gör så här…”

Tryck på ”Gör så här…”

Sophie Berlin

Hej Hasse,
Under rubriken ”Gör så här” hittar du tillvägagångssätt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Emma Olsson

Hejsan Hasse,
Jag misstänker att du kollar på receptet via mobilen? Vi har två flikar som du väljer mellan ”ingredienser” samt ”Gör så här”. Du kan enkelt gå mellan dessa flikar för att slippa scrolla.
Hälsningar, vännerna på Zeta

bengt söderman

Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan, Blev så gott! Jätttebra tips på stekt sparris, tack Zeta för det.

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp