Risotto Frutti di Mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)
45min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Risotto Frutti di Mare är en fantastisk risotto för dig som gillar skaldjur!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
seafood cocktail á 200 g, blandade frysta skaldjur
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 msk
Zeta Tapenade Paprika & Oliver, grovhackad
salt
peppar, nymalen
2
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris eller Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
vitt vin torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
2 dl
, (60 g) Grana Padano 16 mån, finriven
salt
peppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.