Risotto Frutti di Mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
45min

Risotto Frutti di Mare är en fantastisk risotto för dig som gillar skaldjur!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
seafood cocktail á 200 g, blandade frysta skaldjur
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 msk
Zeta Tapenade Paprika & Oliver, grovhackad
salt
peppar, nymalen
2
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris eller Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
vitt vin torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
2 dl
, (60 g) Grana Padano 16 mån, finriven
salt
peppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.