Risotto Frutti di Mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto Frutti di Mare är en fantastisk risotto för dig som gillar skaldjur!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
seafood cocktail á 200 g, blandade frysta skaldjur
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 msk
Zeta Tapenade Paprika & Oliver, grovhackad
salt
peppar, nymalen
2
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris eller Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
vitt vin torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
2 dl
, (60 g) Grana Padano 16 mån, finriven
salt
peppar
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)
Tack!