Risotto Frutti di Mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
45min

Risotto Frutti di Mare är en fantastisk risotto för dig som gillar skaldjur!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
seafood cocktail á 200 g, blandade frysta skaldjur
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 msk
salt
peppar, nymalen
2
schalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris eller Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
vitt vin torrt
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
2 dl
, (60 g) Grana Padano 16 mån, finriven
salt
peppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.