Råstekta grönsaker med vegansk majonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
25min

Råstekta grönsaker och vegansk majonnäs gjord på kikärtsspad. Passar utmärkt som egen huvudrätt eller som tillbehör.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Majonnäs
3 msk
kikärtsspad Kikärtor Ekologiska
2 tsk
dijonsenap
2 dl
salt
peppar
Grönsaker
1
broccoli
1
blomkål
150 g
gröna bönor
1
chili, finhackad eller i ringar
4
vitlöksklyftor, finhackade
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Servera gärna kikärterna (som legat i kikärtspadet) till om du vill ha en mer mättande och proteinrik vegetarisk rätt.

Tips!

Svinntips: Grönsakerna är perfekta som tillbehör i 4-5 dagar till annan mat. Värm den försiktigt i ugnen eller mikron. Majonnäsen håller minst 10 dagar i kylskåp.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.