Råstekta grönsaker med vegansk majonnäs
Vad tycker du?
Råstekta grönsaker och vegansk majonnäs gjord på kikärtsspad. Passar utmärkt som egen huvudrätt eller som tillbehör.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Servera gärna kikärterna (som legat i kikärtspadet) till om du vill ha en mer mättande och proteinrik vegetarisk rätt.
Tips!
Svinntips: Grönsakerna är perfekta som tillbehör i 4-5 dagar till annan mat. Värm den försiktigt i ugnen eller mikron. Majonnäsen håller minst 10 dagar i kylskåp.
3 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (33)
(33)Anneli Kaarle
Hur får man majonnäsen fast ? Vispar och vispar. Anneli
Emma Olsson
Hej Anneli,
Det låter som att majonnäsen skurit sig och det kan bero på att man haft i för mycket olja på engång. Mitt tips är att se till att hälla oljan försiktigt ner samtidigt som man vispar kikärtsspad, senap och vinäger 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Fredrik
Majonäsen blir alltid klockren på detta sätt…