Pastasallad med mozzarella och knaperstekt salsiccia
Vad tycker du?
Pastasallad med italienska delikatesser och krispig salsiccia passar lika bra på sommarpicknicken, som tillbehör till grillat eller i matlådan till vardagslunchen. Helt enkelt en pastasallad du kan njuta av med gott sällskap runt matbordet.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (35)
(35)Vad tyckte du om receptet?
8 kommentarer
Marcus
Grymt gott!! Flera vänner som frågat efter recept och älskat lika mycket.
Anna Mellberg
Åh så roligt att höra Marcus! Vi önskar dig många långa och härliga pastasallad-måltider med nära och kära, hälsningar från vännerna på Zeta
Anna
Jättegott! Knaprig salsiccia gör susen och salladen är mild men har många olika goda smaker. Gillar också att oljan från kronärtskockorna används i receptet.
Annica
Jättegott! Tillsatte även lite ramslöksolja i dressingen, mums. Gästerna åt med god aptit. Till förrätt serverades crostinis med olika topping, recepten finns även här på hemsidan. Mycket uppskattade!
Anna Mellberg
Hej Annica! Du anar inte hur glada vi är att höra det! Tack för att du hör av dig med tips och återkoppling på recept. Hälsningar vännerna på Zeta
Linnea
Supergott! Bra sälta och perfekt med krispet från salsiccakorven. Delade oliverna och minimozarellan för att få det mer jämnt fördelat. Testa detta recept!
Marie
Supergott
max emil
Fett gott, tycker jag faktiskt!