Pastasallad med mozzarella och knaperstekt salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

25min 16 ingredienser

Pastasallad med italienska delikatesser och krispig salsiccia passar lika bra på sommarpicknicken, som tillbehör till grillat eller i matlådan till vardagslunchen. Helt enkelt en pastasallad du kan njuta av med gott sällskap runt matbordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
torkad oregano
1
vitlöksklyfta
150 g
sockerärtor, strimlande
300 g
körsbärstomater
80 g
salladsblad, valfri sort
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tyckte du om receptet?

8 kommentarer

Lämna ett svar till max emil Avbryt svar

Marcus

Grymt gott!! Flera vänner som frågat efter recept och älskat lika mycket.

Anna Mellberg

Åh så roligt att höra Marcus! Vi önskar dig många långa och härliga pastasallad-måltider med nära och kära, hälsningar från vännerna på Zeta

Anna

Jättegott! Knaprig salsiccia gör susen och salladen är mild men har många olika goda smaker. Gillar också att oljan från kronärtskockorna används i receptet.

Annica

Jättegott! Tillsatte även lite ramslöksolja i dressingen, mums. Gästerna åt med god aptit. Till förrätt serverades crostinis med olika topping, recepten finns även här på hemsidan. Mycket uppskattade!

Anna Mellberg

Hej Annica! Du anar inte hur glada vi är att höra det! Tack för att du hör av dig med tips och återkoppling på recept. Hälsningar vännerna på Zeta

Linnea

Supergott! Bra sälta och perfekt med krispet från salsiccakorven. Delade oliverna och minimozarellan för att få det mer jämnt fördelat. Testa detta recept!