Italienskt lantbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

5tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett klassiskt italienskt lantbröd som blir saftigt och segt med en knaprig skorpa.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
10 g
jäst eller
150 g
bubblig surdeg
5 dl
ljummet vatten
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
1/2 msk
salt
2 dl
dinkelmjöl fullkorn (120 g)
11 1/5 dl
dinkelmjöl (690 g)

Gör så här

Tips!

Detta italienska lantbröd passar även utmärkt att doppa i en god olivolja eller göra varma smörgåsar med.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
Tack!
Lämna ett svar till Elizabeth Cardenas Medina Avbryt svar

Elizabeth Cardenas Medina

Jag använder alltid olivolja ZETA.
Också vinäger, oliver etc.
De är min favorit produkter ZETA😊