Italienskt lantbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

5tim

Ett klassiskt italienskt lantbröd som blir saftigt och segt med en knaprig skorpa.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
10 g
jäst eller
150 g
bubblig surdeg
5 dl
ljummet vatten
1/2 msk
salt
2 dl
dinkelmjöl fullkorn (120 g)
11 1/5 dl
dinkelmjöl (690 g)

Gör så här

Tips!

Detta italienska lantbröd passar även utmärkt att doppa i en god olivolja eller göra varma smörgåsar med.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)
Tack!

Elizabeth Cardenas Medina

Jag använder alltid olivolja ZETA.
Också vinäger, oliver etc.
De är min favorit produkter ZETA😊

Recept från kategorier