Italienskt lantbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
5tim

Ett klassiskt italienskt lantbröd som blir saftigt och segt med en knaprig skorpa.

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
10 g
jäst eller
150 g
bubblig surdeg
5 dl
ljummet vatten
1/2 msk
salt
2 dl
dinkelmjöl fullkorn (120 g)
11 1/5 dl
dinkelmjöl (690 g)

Gör så här

Tips!

Detta italienska lantbröd passar utmärkt att doppa, som det är, i en god olivolja eller göra varma smörgåsar med.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.