Italienskt lantbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

5tim 7 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ett klassiskt italienskt lantbröd som blir saftigt och segt med en knaprig skorpa.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
10 g
jäst eller
150 g
bubblig surdeg
5 dl
ljummet vatten
1/2 msk
salt
2 dl
dinkelmjöl fullkorn (120 g)
11 1/5 dl
dinkelmjöl (690 g)

Gör så här

Tips!

Detta italienska lantbröd passar även utmärkt att doppa i en god olivolja eller göra varma smörgåsar med.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Elizabeth Cardenas Medina

Jag använder alltid olivolja ZETA.
Också vinäger, oliver etc.
De är min favorit produkter ZETA😊