Italienskt lantbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

5tim 7 ingredienser

Ett klassiskt italienskt lantbröd som blir saftigt och segt med en knaprig skorpa.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
10 g
jäst eller
150 g
bubblig surdeg
5 dl
ljummet vatten
1/2 msk
salt
2 dl
dinkelmjöl fullkorn (120 g)
11 1/5 dl
dinkelmjöl (690 g)

Gör så här

Tips!

Detta italienska lantbröd passar även utmärkt att doppa i en god olivolja eller göra varma smörgåsar med.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Elizabeth Cardenas Medina

Jag använder alltid olivolja ZETA.
Också vinäger, oliver etc.
De är min favorit produkter ZETA😊

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis